Om Indikat

Indikat AB gör Indikat Media med syfte att sprida kunskap om svenskarnas medievanor. På sajten finns data och rapportering om trender för alla typer av media.

Rapporteringen är en del av Indikats affärsidé; att stimulera till bättre reklam genom att förse ledande varumärken och medieföretag med analyser av reklaminnehåll och köpvanor.
Indikat Konsument är vår nyhetstjänst med olika nyhetsbrev. Där bevakar vi bland annat trenderna för Sveriges stjärnvarumärken, reklameffektivitet för 300 ledande varumärkens och reklambyråers kreativitet. Den som önskar testa nyhetstjänsten utan kostnad behöver bara fylla i och skicka formuläret härintill.

Tjänsten Indikat Relevant bygger på en metod som vi har utvecklat själva för att avgöra om reklamenheter är betydelsefulla för mottagaren/konsumenten. Tjänsten gör reklamköpare bättre på att briefa sina byråer och på att pricka in effektiv reklam.

Indikats läsare och kunder finns på reklamintensiva företags marknadsavdelningar, på reklam- och mediebyråer samt på riksmedier.

Här kan ni läsa mer om Indikat.

Våra källor till trendtabellerna på Indikat Media

MMS (tv-tittande)
Telefon: 08-736 10 00

Sifo Media/Orvesto (tidningsläsande, radiolyssnande, tidskriftsläsande)
Telefon: 08-507 420 00

Sifo Reklammätningar (medieinvesteringar/reklammängd)
Telefon: 08-507 420 00

COPYRIGHT 2009 INDIKAT AB
image image image image image image